22 Ağustos 2009 Cumartesi

SP Kazanmanın Yolları (Resimli Anlatım) Kesin SP Hilesi,Sp Hilesi Resimli Anlatım

FaceBook SP Hileleri-SP Kazanmanın En Kolay Yolu Resimli Anlatım


Facebook kullanıcıların bugünlerde sabahlara kadar başından kalmayarak gözlerinin kan çanağaı olanakadar oynadıkları bi royun u facebook çete savaşları kimi şimdden hastası oldu. şimdi buna çözüm yokmu var tabi çözüm makro oluşturmak. Ama Macro oluşturmak için Firefox indirip yükleminiz gerekir ve firefoxun eklentisi olan imacros u indirimeniz gerekir. zor Gibi gelebilir ama yapılması Çok kolay size adım adım anlatacağım herşeyi. Facebook kullanıcısı deilseniz ve çete savaşlarını sitede oynamak istiyorsanız facebook a kaydolmak için
TIKLAYIN

1. Firefox son sürümünü indirmek için bu adresi kullanabilirsinizFirefox 3.02 indir

2. Firefox un imacros eklentisini indirmek için TIKLAYIN

3. Sonra Facebook sayfanızı açın ve Kullancıı ve şifrenizi gierken hatırla sekmesine tıklamnız gerekir. ve faceook sayfanızı açın.

4) Altaki resimde gösterildiği gibi Facebook çete savaşları uygulamasındaki görev kısmına geliyorsunuz.

5) Çıkan sayfada sol alt köşedeki imacros eklentisinde yer alan “record” sekmesini tıklıyorsunuz

6) Gelelim amacımıza amaıcmız neyse oluşuturacağımız makro çeşidi önemli. Hepiniz kendi stratejinize uygun olarak istediğiniz görevleri yapan makrolar oluşturabilirsiniz. Bu anlatımda oluşturulan makro. En yüksek puanlı görevi yerine getirecek ve elde edilen paraları bankaya yatıracak. Enerjisi olsada olmasada, bölgelerinden para biriksede birikmesede bu dediğim görevleri sürekli tekrarlıcak. Dolayısıyla zaman geçtikçe enerjiniz dolduğunda ve paranız olduğunda kimse kapmadan yada saatlerce pc başında kalmadan otomatik olarak makro parayı hesabınıza yatırmış olcak ve sabah uyandınızda level atlamış olabilceksiniz Şimdik bu dediğim görevi öğrenmesi için bir defaya mahsus manuel olarak bu işlemleri kendimiz yapacağız. Başlamadan önce “Record” kısmını tıklıyoruz.

7) Resimleri sürekli takip edin ne yapıldığını iyice anlamak için gördüğünüz gibi yapacağımız işlemleri kaydetmek üzere imacrosun sol üst köşesinde bir menü çıkıyor. Şimdi en yüksek görevi yani silah ticareti kısmındaki görevi gerçekleştir sekmesini enerjiniz olsada olmasada tıklayın.

8) İşlemin sonunda enerjimiz olmadığından “enerjiniz çok düşük” uyarısını alıyoruz ama önemli deil önemli olan görevimizin makroya kaydolması ve bir yandan da “görevi gerçekleştir” emrimiz makroya kaydolmuş oluyor.

9) Ardından “Banka” sekmesini tıklayın. ve parayı yatır deyin. ve Sonra imacros menüsünde “stop” tuşuna basıp makromuzu sonlandırıyoruz.

10) Oluşturduğumuz makromuzu yakından görelim aşağıdaki resiminde size yardımc olacan eminim okadar oluşturduk baklım nasıl olmu.. #current.iim makrosunu mouseumuzla seçip sağ tuşabasıyoruz ve “Edit makro” seçeneğini” tıklıyoruz

11)Aşağıdaki resime dikkatlice bakın TAB ile başlıyan satırın altına satır bu “TAB T=1″. bunun hemen altına SET !ERRORIGNORE YES satırını ekleyin. bunun amacının merek edenler için size çok kolaylık sağlayacak bir şey Bunun sebebi makro her işlemin sonunda sayfanın tam olarak yüklenmesini bekler. Ama malumunuz bazı sebeplerden dolayı özellikle sayfadaki reklamlar. Sayfa tam açılmaz. Bu bekleme süresi aşıldığında çıkacak uyarı mesajına otomatik olarak Yes cevabının verilmesini sağlar. Ama resim yada flash karşı taraf kaynaklı olarak gelmezse makro orda takılır haberiniz olsun. Bunun büyük ölçüde tedavisi için sonraki adımlarda bir iki ayar yapcaz.

12)Satırı ekledikten sonra çıkan metin dosyasını kapatıp kaydediyoruz. Şimdi sayfanın reklamlardan dolayı geç yüklenmesinden dolayı makronun error vermemesi için imacros menüsündeki “Edit”kısmını, oradanda “Options” kısmını tıklıyoruz. Çıkan menüde replay speed kısmını “medium” ve timeout limit kısmını 280 yapıyoruz. İsterseniz kendiniz farklı bir değer verebilirsiniz.

13)Bir diğer ilave destek için firefox menüsündeki “tools” dan “options” kısmına giriyorsunuz. Çıkan menüdeki “content” sekmesini seçip “load images automatical ” seçeneğini kaldırıyorsunuz. Bu reklamlardaki resimlerin gelmesini kısmen önlicektir. Ama flashları maalesef.

14)Son olarak çete savaşlarındaki “görev” kısmına tekrar gelip imacros menüsündeki tekrar adedini giriyoruz ben 99999 girdim smile.gif sonrada altındaki play kısmına basınca makronuz 99999 defa görev yapma ve kasanıza parayı yatırma işlemini tekrarlıyor happy.gif

Arkadaşlar belkide zorlu bir yükleme oldu ama her şeyi iyi anlayabilmeniz için resmlerden yararlanıldığı için böle bir kabarık anlatık Son bir ip ucu Arkadaşlar ayarları ve/veya görevleri değiştirebilir, makronuzu daha gelişmiş hale getirebilirsiniz. Yada farklı makro programları ile bu işlemleri yapar, iş hayatında tekrarlı olan ve süresi günleri bulan işlemleri saatler mertebesine indirgeyebilir, rahatınıza bakabilirsiniz


Belki Bunlarda İlginizi Çeker;

Çalınan Msn Adresini Geri Almak (Videolu Anlatım)
Facebook Hileleri,Bilinmeyen İpuçları
Facebook Veya Youtube Gibi Sitelerden İstediğin Videoyu indir
Prison Break Türkçe Full Sezon İzle-İndir
Adsl Kota Neden Dolar ? Çaresi Nedir ?

0 yorum: